•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scent of a Woman (1992)

“Scent of a Woman” je film iz 1992. godine zasnovan na italijanskom filmu “Profumo Di Donna” (1974). Vođen ekstravagantnom i nadasve brilijantnom glumom čuvenog Al Pacino-a, “Scent of a Woman” je priča o Frank-u Slade-u (Pacino), slepom, penzionisanom oficiru koji unajmnljuje Charlie-ja Simms-a (Chris O'Donnell), siromašnog studenta da brine o njemu tokom Dana zahvalnosti.

Na početku vikenda, Frank vodi Charlie-ja u Njujork, gde on otkriva studentu da namerava da poseti porodicu, jede i spava sa prelepom ženom i da konačno počini samoubistvo. Radnja filma prati ovaj neuklopivi par za vreme celog vikenda i oni uče o životu kroz seriju avantura. Priča se može smatrati predvidivom, ali je pametno vođena, zahvaljujući sjajnoj glumi O'Donnell-a i naravno vođstvu Pacino-a, za koje je i dobio svog prvog Oskara.

Ovo je odlično ostvarenje, filmski klasik, koji morate pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:drama
Godina:1992
Reziser:Martin Brest
Scenario:Giovanni Arpino, Bo Goldman
Uloge: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn
Uzrast:R
Award:osvojio Oskara
Box office:64 miliona USD
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:157 minutes
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...