•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Moonrise Kingdom (2012)

Smešten na obali Nove Engleske u leto 1965. godine, “Moonrise Kingdom” nam priča priču od dvoje dvanaestogodišnjaka koji se zaljubljuju, prave tajni pakt i zajedno beže u divljinu. Kako mnogi pokušavaju da ih pronađu, a strašna oluja se bliži, čitava mirna zajednica je u strašnom haosu i to niko ne može da reši.

Bruce Willis igra lokalnog šerifa. Edward Norton je vođa Khaki Scout grupe. Bill Murray i Frances McDormand su igraju roditelje mlade devojčice. Što se ostalih članova glumačke ekipe tiče, tu su i odlični: Tilda Swinton, Jason Schwartzman i Jared Gilman i Kara Hayward kao dečak i devojčica.

Ova romantična komedija je snimana u Newport-u, reditelj i koscenarista je Wes Anderson, a ono što je sigurno je da će vas priča razonoditi i vratiti u neko drugačije vreme. “Moonrise Kingdom” zaista vredi pogledati.

MN
Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2012
Reziser:Wes Anderson
Scenario:Wes Anderson, Roman Coppola
Uloge: Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Studio:Indian Paintbrush
Zemlja:United States
Website:www.moonrisekingdom.com/#home
Jezik:engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu