•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda „Memoara jedne gejše“ i „Kuće letećih bodeža“, Zhang Ziyi zaradila milione spavajući s bogatašima

Ziyi Zhang se širom sveta proslavila ulogama u filmovima poput "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", "Kuća letećih bodeža", "Rush Hour 2" i "Memoarima jedne gejše". Zhang Ziyi je jedna od zaista retkih glumica iz Kine koja je poznata i široj javnosti i u celom svetu. Ova lepa glumica je optužena da je zaradila oko 80 miliona eura prostituišući se. Navodno je za novac spavala s velikim brojem bogatih i moćnih Kineza. Među onima s kojima se dovodi u vezu je i skandalozni političar Bo Xilai, čija je supruga optužena za ubistvo Britanca Neil-a Heywood-a.

Prema pisanjima pojednih kineskih medija, 33-godišnja Zhang spavala je s Boom "barem 10 puta između 2007. i 2011. u zamenu za velike novčane naknade. Za svaki susret dobijala je po milion eura, tvrdi se.Upoznao ih je, navodno, Xu Ming, još jedan kontroverzni milioner, trenutno pod istragom zbog korupcije.

Mediji pišu kako je on pričao da je za 750.000 eura prvi put proveo noć s lepom glumicom 2007. godine te da je sličan "posao" ugovorio za Boa.

Kineska vlada zabranila je Zhang da napusti zemlju dok traje istraga, pišu svetski mediji i time objašnjavaju njeno odsustvo s filmskog festivala u Cannes-u, gde je trebala promovisati novi film.

Podeli:



Preporucujemo