•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rijana će pokazati i svoje komičarske sposobnosti

Nakon filmskog debija u 'Bojnom brodu', Rijana je dobila još jednu ulogu - igraće u novoj komedija Seta Rogena 'The End Of The World'.

Popularna pop pevačica se oprobala u svetu glume igrajući kadetkinju u mornaričkom blokbasteru, a sada će u svoju holuvudsku biografiju dodati i ulogu u komediji.

Rijana je u četvrtak 31. maja viđena u Nju Orlenasu kako snima scene sa Emom Votson, zvezdom filmova o Hariju Poteru, i glumcem Džonom Hilom.

Pevačica čuvenog hita "Umbrella" je i na svom Twitter profilu nagovestila par sitnica o projektu, napisavši "Vreme za filmove u Nju Orleansu, svi moji omiljeni komičari u jednoj sobi! Smejanje non-stop!"

Nakon što su njene scene završene, dodala je "Upravo napuštam filmski set! Ovo mi je definitivno jedan od najboljih trenutaka u životu, snimanje kraja sveta."

Mnoge zvezde, uključujući Džejmsa Franka, Džejsona Segela, Denija Mekbrajda i Mindi Kaling, su pristale da igraju sebe u ovom filmu s apokaliptičnom temom, čija premijera se očekuje 2013. godine.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu