•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kćerka Jean Claud-a Van Damm-a glumica?

Stiže i vest da kćerka čuvenog glumca Jean Claud-a Van Damm-a postaje glumica. Naime, legenda akcionih filmova Jean Claude Van Damme pojavio se u nedelju na dodeli filmskih MTV nagrada u pratnji 21-godišnje kćerke Bjanke Bri, koja i sama započinje glumačku karijeru. Ponosni tata pozirao je sa svojom kćerkom okupljenim reporterima na ulazu u "Univerzalov" studio u kojem je u nedelju uveče održana dodela filmskih MTV nagrada. Bjanka se na velikom platnu prvi put pojavila 2008. i to upravo u jednom filmu svoga oca "The Shepherd: Border Patrol", a kasnije je igrala i u filmovima "Soldiers" i "Assasinations Games".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...