•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uhapšena kćerka Demi Mur i Brusa Vilisa

Dvadesetogodišnja kćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, Skot Vilis, uhapšena je i zadržana tokom noći u policijskom pritvoru jer je pila pivo na javnom mestu, a policajcu koji ju je legitimisao dala je lažnu ličnu kartu.

Inače, Skot je pred sudom u Nju Jorku optužena za falsifikovanje ličnih dokumenata i konzumiranje alkohola na javnom mestu. Puštena je bez kaucije i mora se pojaviti na idućem ročištu 31. juna. Advokat Stejsi Ričmen želi da opravda mladu Skot Vilis i dodaje da smo svi bili u njenim godinama i da ne misli da je to zločin veka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...