•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Resident Evil: Retribution“ – stigle nove fotografije

Objavljene su dve nove fotografije iz ostvarenja Paul W.S. Anderson-a „Resident Evil: Retribution“, a možete ih i sami pogledati.

U ovom ostvarenju, smrtonosan T virus Umbrella korporacije nastavlja da preti zemlji. Čitava populacija je transformisana, a jedina i poslednja nada ljudske vrste je Alice (Milla Jovovich). Ona se budi u samom središtu Umbrella-ine najtajnije operacije i nastaje čitav zaplet. Bez sigurne luke, Alice natavlja da progoni one odgovorne za sve, lov i čitava bitka se vodi od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve i kulminira strašnim otkrićem koje će je primorati da ponovo razmisli o svemu za šta je verovala da je zaista tačno. Uz pomoć novih saveznika i poznatih prijatelja, Alice mora da se bori da pobegne od strašnog sveta, koji je na ivici propasti, a odbrojavanje je počelo...

Premijera ovog ostvarenja je najavljena za 14. septembar, a zvezde petog nastavka su:

Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe i Li Bingbing.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...