•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Žena iz susedstva“ od 14. juna u bioskopima

Triler „Žena iz susedstva“, sa Itanom Hokom i Kristin Skot Tomas u glavnim ulogama, na bioskopskom repertoaru naći će se od 14. juna. U pitanju je film poljskog reditelja Pavela Pavlikovskog, snimljen po istoimenom romanu Daglasa Kenedija.

„Žena iz susedstva“ prati američkog pisca Toma Riksa, koji stiže očajan u Pariz kako bi sredio život i ponovo osvojio ljubav žene i kćeri. Kako stvari ne idu baš po planu, on završava u sumnjivom hotelu u predgrađu, radeći kao noćni čuvar. Prelepa misteriozna strankinja Margit se iznenada pojavljuje u njegovom životu i stvari se menjaju. Njihova jaka i strastvena veza izaziva niz neobjašnjivih događaja, koji će preuzeti kontrolu nad njihovim životima.

Ovaj film prikazan je na mnogim festivalima, među kojima je i Međunarodni filmski festival u Čikagu, gde je bio nominovan u kategoriji „najbolji film“. Domaća publika film „Žena iz susedstva“ imala je prilike da pogleda na 40. FEST-u.

Pavel Pavlikovski je poljski reditelj i akademik. Za debitantsko ostvarenje „Poslednje utočište“, koje je i napisao, dobio je BAFTA nagradu 2000. godine, kao i za film „Moje leto ljubavi“, baziran na romanu Helen Kros. Osvojio je i mnogo drugih nagrada na festivalima širom sveta. Sa 14 godina, Pavlikovski je napustio komunističku Poljsku i otišao u Nemačku, pa u Italiju, da bi se doselio u Britaniju. Krajem 80-ih i početkom 90-ih se najviše bavio dokumentarnim filmovima, koji su mu svojom lirikom i ironijom obezbedili mnogo nagrada i poštovalaca širom sveta.

Pogledajte trejler za film “Žena iz susedstva”:

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...