•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Jackman-a iznenadila supruga na dodeli nagrada Tony

Brojni holivudski glumci i glumice stigli su na dodelu prestižnih nagrada Tony. Amanda Seyfried, Ellen Barkin i James Coordena su došli da kolegama daju podršku. Ipak, osim zanosnih dama koje su se prošetale crvenim tepihom, najviše pažnje je privukao – muškarac! Reč je o Hugh-u Jackman-u koji je primio Tony-ja za posebni doprinos Broadway-ju, a da stvar bude zanimljivija, njegova supruga Deborra-Lee Simmons mu je uručila Tonyja! Hugh nije o tome imao pojma! Glumac je priznao da njegova draga nikada nije umela da sačuva tajnu, a baš sada je odlučila da ga iznenadi. Naime, Deborah je rekla kako ide do toaleta, a pojavila se na pozornici kako bi mu uručila nagradu, što je iznenadilo Jackman-a. Nakon toga je usledilo nešto što jako retko viđamo: njihov strastveni poljubac!

Osim Jackman-a, nagrade su pripale i James Corden-u, Nini Ariandi, Steve-u Kazee-u, Audri McDonald i drugima. Samu ceremoniju vodio je glumac Neill Patrick Harris, poznat po ulozi u hit seriji „How I Met Yout Mother“.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...