•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svaka epizoda "Igre prestola" preuzeta je preko 4 miliona puta sa neta

"Igra prestola", jedna od trenutno najgledanijih serija, popularna je i među piratima pa se našla na prvom mestu liste serija koje su najviše puta ilegalno preuzete sa interneta tokom ove sezone. Svaka epizoda epske sage zasnovane na romanima Džordža R. R. Martina preuzeta je više od četiri miliona puta, dok gledanost pojedinačne epizode legalnim putem u proseku iznosi 10,4 miliona gledalaca. Podsetimo samo da je prva od deset epizoda iz drugog serijala ove serije prikazana 1. aprila ove godine, a odgledalo ju je skoro 4 miliona gledalaca. Deset dana kasnije producentska kuća HBO objavila je da serija dobija i svoju treću sezonu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...