•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednja sezona

Najnovija osma sezona hit serije 'Trava', s Meri-Luiz Parker u glavnoj ulozi, ujedno će biti i poslednja.

Ova popularna serija, nagrađena nagradom "Emi", o samohranoj majci koja se izdržava dilovanjem trave kako bi sastavila kraj s krajem, postala je veliki hit američke televizijske mreže "Showtime" kada je premijerno prikazana 2005. Međutim, serijalu se približio kraj, i osma sezona će biti poslednja, navodi se u časopisu "The Hollywood Reporter".

Dejvid Nevins, predsednik te televizijske kuće, je izjavio: "Ulaskom u osmu sezonu prikazivanja, ovo je jedna od najduže prikazivanih serija koja ulazi u istoriju kablovske televizije. Smatramo da je pravo vreme i pravi način da je privedemo kraju. Bilo nam je jako važno da Nensi Botvin i njenoj porodici dobiju zadovoljavajuć završetak, zbog obožavalaca koji su godinama podržavali seriju. Koan (kreatorka serije) je uspela da nas iznenadi na svakom koraku i uveren sam da je njen plan za završetak serije odličan."

Osma sezona u Americi premijerno kreće s prikazivanjem ovog leta (2012.).

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...