•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džej Lo želi 50.000 evra za TV gostovanje u Srbiji

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (42) tražila je 50.000 evra za polusatno gostovanje na jednoj domaćoj televiziji, pred svoj veliki koncert u Beogradskoj areni, što i nije mnogo ako se uporedi sa 145.000 evra, koliko je Sting navodno dobio za gostovanje kod Ivana Ivanovića i kako kruže glasine. Dodajmo i to da je Lopezova od dizajnera Zuhaira Murada tražila je da joj sašije sedam haljina vrednih oko 100.000 evra, koje će nositi samo u Srbiji. Nijedna od haljina ne košta manje od 10.000 evra, a cene se formiraju zavisno od situacije za koju su kreacije namenjene.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu