•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kenan İmirzalıoğlu - Ezel Bayraktar

Kenan İmirzalıoğlu je turski glumac rođen 18. juna 1974. godine. Kenan İmirzalıoğlu je rođen kao najmlađe od troje dece roditelja Mustafa-e i Yıldız İmirzalıoğlu u selu Üçem u Balâ-, koja je provincija Ankare. Sa 12 godina se preselio u grad Ankaru kako bi nastavio sa školovanjem. Diplomirao je matematiku na Yıldız Univerzitetu. Bio je najbolji muški model u Turskoj 1997. godine, dok je u ženskoj kategoriji najbolji model bila Deniz Akkaya.

Kenan je jedan od najtalentovanijih turskih televizijskih i filmskih glumaca. Zbog svog lepog izgleda i odlične glume postao je jedan od najboljih muških glumaca u Turskoj. Još u mladosti, zbog svoje visine i prelepog izgleda, prijatelji su smatrali da treba da postane model. Tako je i počeo da radi u modnoj agenciji. Nakon brojnih takmičenja za najlepšeg i najboljeg modela, počeo je i da glumi. Njegovi roditelji su zemljoradnici, ima sestru i brata.

Zanimljivo je reći da je visok 190 cm, broj cipela mu je 46. Ne voli noćni život i voli da čita i sluša muziku. Strast mu je ispijanje čaja i veliki je entuzijasta. Voli da jede meso, a za doručak svakog dana jede med. Ljubitelj je šuma i veliku strast oseća prema prirodi.

Kenan je “zapao za oko” reditelju Osman-u Sınav-u, koji ga je i odabrao da glumi u TV seriji “Deli Yürek” (“Crazy Heart”). Glumio je i u filmu “Deli Yürek: Bumerang Cehennemi” (“Crazy Heart: Boomerang Hell”). Onda je glumio i u ostvarenju “Alacakaranlık” (“Dusk”) po scenariju i režiji dvojca Uğur Yücel - Yazı Tura. 2005. godine, İmirzalıoğlu je zaigrao i glavnu ulogu u ostvarenju “Aci Hayat” (“Better Life”). koje je zasnovano na istoimenom filmu iz 1962. godine. Na televiziju se vratio 2009. godine serijom “Ezel”, a glumio je i u akcionom filmu “Ejder Kapanı” (“Dragon Trap”) reditelja Uğur-a Yücel-a.

Serije:

Deli Yürek (Yusuf Miroğlu) (1999–2003)

Alacakaranlık (Ferit Çağlayan) (2003–2005)

Acı Hayat (Mehmet Kosovalı) (2005–2007)

Ezel (Ezel Bayraktar) (2009-2011)

Filmovi:

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (Yusuf Miroğlu) (2003)

Yazı Tura (Hayalet Cevher) (2004)

Son Osmanlı Yandım Ali (Yandım Ali) (2006)

Kabadayı (Devran) (2007)

Ejder Kapanı (Akrep Celal) (2009)

Uzun Hikâye (2012)

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu