•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bejl se namučio s kostimom Betmena

Kristijan Bejl doživeo traumu na snimanju ''Uspona Mračnog viteza'' - zbog kostima Betmena je umalo završio u bolnici.

Velški glumac je ostavio plašt i kapuljaču nakon snimanja nadolazećeg i završnog filma trilogije Kristofera Nolana, i Bejl priznaje da mu kostim super heroja neće ni malo nedostajati, jer je u njemu bilo izuzetno teško disati.

Za magazin "Empire" je izjavio: "Kapuljača je izuzetno uska kada je hladno, i malo je lakše kad se zagrejem, jer postane fleksibilnija. Međutim, nakon nekoliko ponavljanja scena, pokušao sam pravilno da dišem, kroz nos. Ali onda je počelo da mi se vrti u glavi i da mi se priviđaju zvezde, pa sam pomislio kako to moram što pre skinuti."

"Bogu hvala, na ovom poslednjem filmu sam mogao disati, ali na snimanju prvog nisam - pa sam stalno morao ulaziti unutra kako me niko ne bi video bez kapuljače."

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...