•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keira Knightley ide na časove kuvanja...

Keira Knightley je mlada glumica koja ovih dana želi da unapredi svoje kulinarske veštine i zato je njena majka počela da je uči osnovnim pravilima kuvanja. Sama Keira priznaje da dobro kuva, nije brilijantna, ali je u redu. Njena majka je jako dobra kuvarica i imale su nekada jako malu kuhinju pa nikada nije mogla da je uči na pravi način. Ali, sada se to promenilo i počela je. Imaju dobre recepte.

Keira isto tako otkriva da nema puno poznatih prijatelja i da ih nikada ne bi pozvala da joj pomognu, ako se nađe u nevolji. Njeni pravi prijatelji nisu glumci, samo jedan jeste, ostali ne.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...