•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

While You Were Sleeping (1995)

Dok si ti spavao (eng. While You Were Sleeping) je američka romantična drama iz 1995. godine sa Sandrom Bulok u glavnoj ulozi. Bulokova je za ovaj film dobila svoju prvu nominaciju za Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu.

Lusi je usamljena kontrolorka karata na čikaškoj železničkoj stanici. Tajno je zaljubljena u mladog advokata (Piter Kalahan) koji svako jutro putuje vozom. Piter je na božićno jutro napadnut od strane huligana, koji ga onesvešćuju i ostavljaju na šinama. Lusi ga spašava u trenutku kada voz nailazi i vodi ga u bolnicu, gde se silom prilika predstavlja kao njegova devojka. Nevolje počinju kada dolazi porodica Kalahan (koja želi da upozna njegovu novu devojku), kada se pojavljuje Piterova prava devojka, ali najveća nevolja nastaje kada se Lusi zaljubi u Piterovog brata Džeka.

Godine 2000. je snimljen bolivudski film 'Har Dil Jo Pyar Karega' čiji je zaplet inspiriran upravo filmom 'While You Were Sleeping'.

'While You Were Sleeping' je odličan film i apsolutna naša preporuka stoji da ga pogledate.

Žanr:Komedija, Romansa
Godina:1995
Reziser:Jon Turteltaub
Scenario:Daniel G. Sullivan, Fredric LeBow
Uloge:Sandra Bullock, Bill Pullman i Peter Gallagher
Award:Nominacija za Zlatni Globus, 2 druge nagrade i 4 nominacije
Box office:182,100,000 USD
Studio:Caravan Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English
Trajanje:103 min
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...