•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ana Pakin i Stiven Mojer očekuju blizance

Supružnici Ana Pakin i Stiven Mojer, koji su se upoznali na snimanju serije ''Prava krv'', očekuju blizance. To je nedavno izjavio njihov kolega iz serije Sem Tramel, koji je takođe otac blizanaca.

Zvezde HBO-ve serije "Prave krvi" su u braku dve godine, a juče je objavljeno da će na jesen postati roditelji dvojki. Roditeljstvom će se pridružiti kolegi Tramelu, koji je sa suprugom Misi Jager pre 11 meseci dobio blizance.

Tramel je novinaru "US Weekly" rekao da će znanje dobijeno tokom iskustvom u proteklim mesecima, rado podeliti sa kolegama. "Teže je imati blizance, ali samo to znamo i pokušaćemo im dati neke dobre savete."

"Rekao sam im 'Drž'te se dobro!'" našalio se Tramel.

Tramel je rakao da je to lepa slučajnost što je njegova devojka rodila blizance, a da je odmah nakon toga Ana Pakin ostala u višeplodnoj trudnoći. "Jako sam srećan zbog njih. Poslali smo im lep i poseban poklon. Zabavno je što je Prava krv postala poput 'serije za blizance'."

Stiven Mojer, koji već ima dvoje dece iz prethodne veze, u maju je izjavio za "Zap2it" da je zahvaljujući Aninoj trudnoći, njihova veza postala uzbudljivija. Rekao je: "To je stvarno neverovatno. Jako volim svoju decu i mislim da će Anina trudnoća doneti samo još više veselja u našu porodicu."

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...