•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održana premijera filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”

U velikoj sali Sava centra, juče je premijerno prikazan film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“. Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, nakon prve i na početku druge projekcije poklonili su se publici i osvojili brojne aplauze.

Osim Voje Brajovića, Nikole Đurička, Srđana Miletića, Isidore Minić i Laka Nikolića, koji tradicionalno pozajmljuju glas glavnim junacima filma, veliki aplauz dobile su i glumice koje su glas dale novim likovima: Dušanka Stojanović, kao Sidova baba i Maša Dakić, kao Manijeva i Elina ćerka, Breskvica. Sandra Perović, Bojana Vunturišević i Galeb Nikačević, kao specijalni gosti u filmu, takođe su se predstavili publici. Na kraju se poklonio i Goran Jevtić, koji potpisuje režiju sinhronizacije, a tumači i ulogu Kreša.

Iako nisu bili u mogućnosti da prisustvuju premijeri, Viktor Savić i Katarina Marković oduševili su naše najmlađe sugrađane u ulozi Kapetana Trboseka i tigrice Šire.

Film je juče premijerno mogla da pogleda i publika u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, uz atraktivan prateći program. „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, u 2D i 3D tehnici, od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru.

Zahvaljujemo se MCF - u

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...