•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ice Age: Continental Drift (2012)

Radnja ostvarenja “Ice Age: Continental Drift” je sledeća: Manny (Ray Romano), Diego (Denis Leary) i Sid (John Leguizamo) započinju još jednu avanturu baš u trenutku kada kreće otapanje, a oni se nađu na santi leda koja će im poslužiti kao brod. Na svom putu susrešće se sa morskim stvorenjima i boriti sa piratima, a sve to dok istražuju novi svet. Kao i prethodna tri filma iz ove franšize, koja je omiljena širom sveta, ovo ostvarenje je zadržalo centralnu temu vezanu za važnost porodice, a osveženje stiže u vidu 3D animacije. Simpatični Sid veruje da je duga iza svakog ugla. Svoju potragu za žirom i u ovom ostvarenju nastavlja i nervozni Scrat, čiji lov za dragocenim žirom čini i da se kontinenti razdvoje i led počne da se topi. Sid, Diego i mamut Manny bukvalno uleću na brod sa piratima, na kome je glavni kapetan Gutt, a čija je posada strašna.

“Ice Age: Continental Drift” nudi neprestalni smeh i komične elemente. Diego će se zaljubiti u neodoljivu tigricu po i enu Shira, a Sid će igrati svoj smešni ples i pokušati da pridobije armiju morskih prasića sa namerom da mu pomognu da pobedi pirate.

Sve u svemu, ovaj nastavak u omiljenoj animiranoj franšizi će Vas nasmejati do suza i odvesti na jedno nestvarno putovoanje koga ćete se sigurno dugo sećati. Tako da je “Ice Age: Continental Drift” animirana avantura koju morate pogledati.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2012
Reziser:Steve Martino, Mike Thurmeier
Scenario:Michael Berg, Jason Fuchs
Uloge:Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo
Uzrast:PG
Studio:Blue Sky Studios
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...