•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

5.7.2012.

I ko bi rekao da je jedna simpatična užurbana praistorijska veverica koja nestrpljivo juri za svojim dragocenim žirom bila uzrok, ni manje ni više, nego početka pomeranja kontinenata! E, pa, neverne Tome, pogledajte najnoviji nastavak u franšizi „Ledeno doba“ i uverićete se da je to zaista istina.

Lepo je videti gotovo do poslednjeg mesta ispunjenu udobnu salu bioskopa „Kupina“ koja je, čini se, bila pravi spas od letnje vrućine velikom broju bioskopske publike. 3D avantura „Ledeno doba: Pomeranje kontinenata“ je sinhronizovana na srpski jezik, što je dalo dodatnu čar celom doživljaju i omogućilo i dečici da uživaju u animiranom ostvarenju. Glumačka ekipa koja pozajmljuje glasove omiljenim junacima je odlična i oduševiće Vas. Tu su: Nikola Đuričko, kao „najtvrdoglaviji mamut na svetu“ Meni, Srđan Miletić kao lenjivac Sid, Voja Brajović kao odvažni tigar Dijego, ali i Goran Jevtić, Lako Nikolić, Maša Dakić, Dušanka Stojanović i naravno Viktor Savić kao kapetan Trbosek.

„Ledeno doba: Pomeranje kontinenata“ je dobilo razrađeniju priču. Meni je odvažni mamut i posesivni otac buntovne tinejdžerke Breskvice, koja, kao i svaka devojka u njenim godinama, želi da se provodi i zaljubi. Provod je, naravno, u njenom svetu nešto drugačiji: da bi otišla na žurku su na vodopadu, ona mora da se iskrade, a srce joj je osvojio zgodni mamut. Miljenik publike lenjivac Sid mora da se stara o svojoj dementnoj baki, čiji su vickasti komentari oduševili publiku i izazvali talase smeha. Upravo ova bakuta će se družini naći onda kada im je najpotrebnije, ali, to ćete saznati kada i sami pogledate ovu avanturu. Odvažni Dijego će i dalje biti deo družine, a njegovo srce će osvojiti neustrašiva ženka Šira.

Budući da je počelo pomeranje kontinenata, družina se iznenada našla odvojena od svojih najdražih i upustula u strašnu avaturu. Tu su se sreli sa opakim gusarom Trbosekom i njegovom posadom. Borba je predana i napeta, a imajući u vidu da se vodi oko broda koji je u vidu sante leda, i sami možete pretpostaviti šta se sve tu dešava.

Same replike u ovom crtaću su sjajne. Dosta je komičnih elemenata, a sve to će dodatno „začiniti“ i slatka veverica koja neumorno juri svoj žir. Otkrićemo i to, da na kraju filma, i ona ima svojih 5 minuta. Stiže na jedno mesto koje se samo poželeti može i o kome je mogla samo da sanja. Ali, da li će ona uspeti da živi svoj san, ili....? Pa, odgovor ćete pronaći kada pogledate i sami „Ledeno doba: Pomeranje kontinenata“.

Film će nas naučiti i da sirene nisu baš tako zgodne i neodoljive kako smo do sada mislili da jesu, a da li će naši junaci uspeti da im odole ili ne i hoće li im one doneti ispunjenje snova, proverite i sami.

Zavodljive sirene, potraga za veštačkim zubima bake lenjivca, veverica u raju na zemlji, krtica koja je zaljubljena u slatkog mamuta i još puno toga očekuje Vas uz „Ledeno doba: Pomeranje kontinenata“, koje morate obavezno pogledati.

Maja Nikolić
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...