•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

18. Sarajevo Film festival počinje večeras

Lepa vest za sve ljubitelje filma i filmskih festivala. Projekcijom filma Aide Begić "Djeca" večeras se otvara 18. Sarajevo film festival na kome će do 14. jula biti prikazano 210 filmova iz 57 zemalja. okom desetak festivalskih dana, Sarajevo će posetiti Viktorija Abril, Erik Kantona, Šarlota Rempling...
Među filmovima koji će biti prikazani naći će se i "Ustanička ulica" Miroslava Terzića, "Smrt čoveka na Balkanu" sa Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi i nagrađivani "Klip" Maje Miloš.

"Ustanička ulica" biće prikazana u okviru takmičarskog programa čijim žirijem predsedava Kornel Mundrukso, reditelj iz Mađarske, a članovi su umetnički direktor "Trajbeke" Frederik Bojer, glumica Ada Kondesku i direktor fotografije Igor Martinović.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu