•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Sheen redovno vidi duhove mrtvih prijatelja

Uvek je zanimljivo govoriti o Charlie-u Sheen-u. Ovoga puta problematični Charlie Sheen je izjavio kako redovno viđa drage prijatelje koji su umrli, jer mu se javljaju kao duhovi. Glumac stalno privlači pažnju svojim ponašanjem, a sada i izjavama pošto tvrdi da mu se dragi ljudi “javljaju” nakon smrti.

Prvi put mu se to desilo, kaže, kada je njegov prijatelj scenarist Zalman King umro od karcinoma. Kaže da je išao da teši njegovu udovicu Pat i dok su pravili sendviče, video je Zalmana, koji je tada bio mrtav već četiri sata, kako pleše.

Sheen, koji je godinama vodio bitku s alkoholom i drogama, što bi moglo objasniti njegovu uverenost u ove događaje, kaže da jednostavno prihvata takve stvari i ne pokušava da ih razume. Video je te ljude…i to je to…

Podeli:



Preporucujemo