•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hercules In New York (1969)

Jedan od ubedljivo najgorih i najsmešnijih filmova svih vremena, Arnoldov prvi glumački pokušaj (u svakom smislu te reči), sklepan nabrzaka, na vrhuncu Mr Universe karijere; Švarceneger je novi, bez trunke glumačkog iskustva i s naglaskom teškim koliko i njegovi bicepsi i tricepsi zajedno. Ukratko, gluma koja se momentalno zaboravlja.

'Hercules In New York' ne postoji iz nijednog drugog razloga osim da Schwarzenegger svakih nekoliko munuta skine majicu pa je tako reč o filmu koji jedva funkciše kao kolaž besmisleno sklepanih scena, sa nikakvim humorom, napadnim silovanjem soundtracka sirtakijem.

Hercules odluči da otputuje u New York gde mlati mornare, jede perece, prevrće taksi na krov, bavi se atletikom, muva ženske, bori se sa grizlijem u parku, bavi se wrestlingom i body buildingom... Još da je na kraju postao i guverner, čovek bi pomislio da je gledao dokumentarac!

Žanr:akcija, komedija, porodični
Godina:1969
Reziser:Arthur Allan Seidelman
Scenario:Aubrey Wisberg
Uloge:Arnold Stang, Arnold Schwarzenegger, Deborah Loomis
Uzrast:G
Studio:Filmpartners
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:75 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...