•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kirsten Dunst želi bebu

Lepa glumica Kirsten Dunst se boji da niko nikada neće želeti da ima decu sa njom. Iako glumica ima samo 30 godina i ima dečka Garrett-a Hedlund-a (27), strahuje da neće uspeti da ima da pronađe pravog momka da sa njim ima i potomstvo. Nedavno je priznala da kako stari više voli da prvo bude prijatelj sa nekim mladićem pre nego što počne da izlazi sa njim zato što jednostavno ne može da se osloni na “brzu hemiju” da bi ostvarila dugu vezu u budućnosti.

Kaže da je njeno iskustvo da kako osoba stari, ona bira partnera sa kojim će pre svega biti prijatelj. Teško je naći ravnotežu i to ne dolazi sa “brzinskom hemijom” između dvoje ljudi.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila