•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Amazing Spider-Man (2012)

Reč je o akcionoj avanturi reditelja Marc-a Webb-a, snimljenoj na osnovu scenaria Steve-a Ditko-a, Stan-a Lee-a i James-a Vanderbilt-a. “The Amazing Spider-Man” donosi misteriju i oščekivanje, a sve to kroz priču o srednjoškolcu Peter-u Parker-u.

Njegova sudbina je takva da su ga roditelji napustili iznenada i bez ikakvog objašnjenja još kada je bio dečak. Tada su njegovi staratelji postali teča Ben i tetka May. Kao i većina tinejdžera i Peter je momak koji pokušava da otkrije ko je on zapravo i kako je postao osoba kakva je danas.

Tada otkriva i misterioznu torbu koja je pripadala nekada njegovom ocu. To ga i navodi da krene u potragu za onim što se zapravo krije iza nestanka njegovih roditelja, a to ga neočekivano dovodi do Oscorp-a i laboratorije doktora Curt-a Connors-a koji je nekada bio partner njegovog oca.

I dok se Spider-Man sukobljava sa Connors-ovim alter egom Gušterom, Peter će odabrati ono što će mu promeniti život i naterati ga da iskoristi svoje moći i postane heroj.

Ovo je pravi boks ofis hit, ali i odlična priča koju morate pogledati.

Maja Nikolić
Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2012
Reziser:Marc Webb
Scenario:James Vanderbilt, Alvin Sargent
Uloge: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
Uzrast:PG-13
Box office:137 miliona USD
Studio: Columbia Pictures, Laura Ziskin Productions, Marvel Enterprises
Zemlja:United States
Website:www.theamazingspiderman.com/
Jezik:engleski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....