•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Haringtonova povreda neće uticati na snimanje Igre prestola

Zbog nedavne povrede, Kit Harington se neće pojaviti na HBO-vom panelu na konvenciji 'Comic-Con'. Čini se da Džon Snežni ima više problema nego kralj zbog Zida.

Kako je rečeno na Tviter nalogu serije Igra prestola, Kit Harington je povredio zglob. Povreda ga sprečava da prisustvuje panelu o HBO-vim serijama koji se u petak održava na konvenciji Comic-Con, u Sand Dijegu u petak, 13. jula.

Predstavnik kompanije HBO je novinarima rekao da se Kit nije povredio na snimanju i da njegova povreda neće uticati na produkciju. Međutim i on je, poput glumice Line Hedi, manje od nedelju dana pre panela morao otkazati svoje prisustvo u San Dijegu.

U ponedeljak je "EW" objavio da Lina Hedi ne može prisustvovati zbog preklapanja u njenom prebukiranom poslovnom rasporedu, pa će umesto nje na panel doći Rouz Lesli, glumica iz druge sezone Igre prestola, koja je takođe glumila i u seriji "Downton Abbey".

Produkcija treće sezone Igre prestola je već u toku. A HBO je nedavno objavio i da će se producenti Dejvid Beniof i D.B. Vajs po prvi put oprobati i kao režiseri u nekoj od deset novih epizoda.

Na panelu o Igri prestola će učestvovati Lesli Rouz, Alfi Alen, Emilija Klark, Mišel Ferli i Ričard Maden.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...