•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tobi Megvajer uskoro snima "Labor Day"

Džejson Rajtman, režiser filomova 'U vazduhu' i 'Young Adult', uskoro počinje da snima novi film 'Labour Day', a ispred kamera će se naći Tobi Megvajer.

'Labou Day' će se zasnivati na Rajtmanovoj adaptaciji romana Džojsa Majnarda, čija priča se vrti oko Adel (Kejt Vinslet) i njenog sina Henrija (Gatlin Grifin). Njih dvoje upoznaju stranca, Frenka (Džoš Frenklin), za koga se ispostavlja da je odbegli osuđenik. Dok se krije sa samohranom majkom i njenim sinom, Frenk uči dečaka nekim životnim lekcijama, tokom petodnevnog produženog vikenda povodom Dana rada (Labor Day, slavi se svake godine, prvog ponedeljka u septembru).

Megvajer će biti narator filma, i naći će se u ulozi odraslog Henrija. Glumačku ekipu, osim navedenih, čine još i Brigid Fleming, Tom Lipinski, Džejms Van Der Bik i Klark Greg.

Od kada je snimio Spajdermena, Megvajer je češće radio kao producent nego kao glumac, ali sada ga oćekuju dve nove uloge, i to u filmovima 'The Details' i 'Veliki Getsbi'.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...