•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Armand Asante kod predsednika Srbije

Poznati američki glumac Armand Asante biće danas gost predsednika Srbije Tomislava Nikolića u zgradi Predsedništva.

Poznati američki glumac Armand Asante biće danas gost predredsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji će ga u 13 časova primiti u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

Slavni glumac boravi u Srbiji zbog uloge koju je prihvatio u nastavku filma "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića.

Producentska kuća "Intermedia Network" nedavno je saopštila da Asante u nastavku glumi američkog fudbalskog menadžera iz 1930. godine, a prve svoje scene u srpskom filmu snimio je tokom boravka filmske ekipe na Tenerifama.

Nakon kratkog zadržavanja u Beogradu, Asante je boravio na snimanju u Crnoj Gori, a zatim se vratio u Srbiju.

Po dolasku u Beograd, na pitanje šta očekuje od naše prestonice raspoloženo je odgovorio da na snimanju "Montevidea" postoji pravi duh jedinstva i velikog osećanja ljubavi.

"To je ono što me je privuklo čitavom ovom iskustvu i što je ostavilo na mene utisak. Kada pomislim na Beograd, nadam se da ću to isto osetiti i u njemu", izjavio je tada Asante.

Tanjug
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....