•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

LA Times sastavio listu preplaćenih TV zvezda

TV zvezda u SAD-u koja je najviše preplaćena i ne zaslužuje milione koje zarađuje, prema mišljenju LA Timesa je Chelsea Handler, američka glumica, stand-up komičarka i producentica. Za svoj TV show “Chelsea Lately” ona godišnje dobije oko 12 miliona dolara. S obzirom na to da njen show prati samo oko 700.000 gledaoca, to znači da po svakom gledaocu dobija nešto više od 16 dolara.

LA Times je među one koji preplaćeni svrstao i Andersona Coopera i Davida Lettermana. Cooper godišnje zarađuje šest miliona dolara, a ima samo 400.000 gledaoca. S druge strane Letterman, televizijski voditelj i komičar, sa svojom emisijom \\\"Late Show with David Letterman\\\" na CBS-u zarađuje 31 milion dolara godišnje i ima 3,2 miliona gledaoca.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila