•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Piter Džekson planira da od Hobita napravi trilogiju

Iako novo ostvarenje Pitera Džeksona, po Tolkinovoj knjizi, Hobit još nije stiglo u bioskope, režiser planira da snimi trilogiju o avanturama Bilba Baginsa.

Džekson je počeo pregovore sa "Vorner brosom" o snimanju dva nastavka filma koji se očekuje u decembru, a drugi deo bi se prema navodima medija zvao "The Hobit: There and back again".

"O tome trenutno razgovaramo. Već ranije smo razgovarali sa studiom o materjalu koji ne možemo snimiti i pitali smo ih da li bismo mogli i naredne godine snimiti još nešto. Ne znam da li bi taj materijal bio iskorišćen samo za produženu verziju filma, ili za nešto drugo. Ali razgovaramo o tome", kazao je režiser verovatno najveće trilogije ikad napravljene, Gospodara prstenova.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu