•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Along Came a Spider (2001)

Po romanu Jamesa Pattersona, film je režirao Novozelanđanin Lee Tamahori, koji se proslavio dramom "Bili jednom ratnici".

Nakon dve godine mirnog rada u školi, nastavnik otima senatorovu ćerku pa se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu Crossu (Morgan Freeman) kako bi se, izgleda, igrao mačke i miša. Morgan Freeman kao iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja sa lukavim otmičarem u napetoj "Paukovoj zaveri". Cross je uveren kako je kontaktiran samo da bi osigurao otmičaru nešto medijske slave, a svoje pretpostavke potvrđuje kada u otmičarevom skloništu pronađe knjige o slavnom slučaju "Lindenburgh". Jedna od agentica koja je bila zadužena za čuvanje devojčice nudi svoju pomoć iskusnom Crossu, koji ne zna kome bi trebao verovati, želi li da oteta preživi...

Nakon što je serijom izuzetno zapaženih i voljenih sporednih uloga koje je ostvario u devedesetima osvojio srca publike, Morgan Freeman se latio i glavnih uloga, pokazavši kako je sjajan glumac nezavisno o okruženju i tipu filma. Možda neočekivan izbor za akcionog junaka, Freeman u sjajnom, napetom trileru "Paukova zavera" igra dopadljivu ulogu istraživačkog veterana, a ostatak ekipe čine manje poznata Monica Potter i akciona zvezda Michael Wincott.

Žanr:krimi, misterija, triler
Godina:2001
Reziser:Lee Tamahori
Scenario:James Patterson, Marc Moss
Uloge:Morgan Freeman, Michael Wincott, Monica Potter
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Box office:74M USD
Studio: Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...