•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski hitovi koji nas očekuju u septembru

Pred nama je period kada možemo očekivati dosta zanimljivih filmskih ostvarenja, a iz TUCK-a nam stižu i najave za septembar. Pogledajmo šta ćemo to imati prilike da gledamo.

Glasajte za mene
(The Campaign)
Start: 06. septembar
Režija: Džej Rouč
Uloge: Vil Farel, Zek Galifianakis
Žanr: Komedija
Web: TheCampaignmovie.com
Kada dugogodišnji kongresmen Kem Brejdi (Vil Farel) napravi veliki javni ispad, neposredno pre početka izbora, grupa prebogatih direktora odluči da postavi suparničkog kandidata i da preuzmu vođstvo u Severnoj Karolini. Njihov čovek je naivni Marti Hagins (Zek Galifianakis), direktor lokalnog turističkog centra. U početku, Marti deluje kao poslednji izbor ali, uz podršku njegovih novih dobrotvora, surovog menadžera kampanje i uz porodične veze u politici, on postaje takmičar koji zadaje glavobolje harizmatičnom Kemu. Kako se dan izbora bliži, sve je veća mrtva trka, sa uvredama koje brzo prerastaju u povrede, sa ciljem da se kandidati međusobno sahrane. U ovoj urnebesnoj komediji reditelja Džeja Rouča (“Upoznajte Fokerove”) predstavljeno je logično kretanje političkog cirkusa. Jer čak i kad mislite da je etika kampanje najniže pala, uvek ima prostora da se još dublje kopa.


Pritajeno zlo: Osveta
(Resident evil 5)
Start: 13. septembar
Režija: Pol V.S. Anderson
Uloge: Mila Jovović, Mišel Rodrigez, Šon Roberts, Kevin Durand
Žanr: Akcija, horor
Web: www.residentevil-movie.com
Svetski uspešna filmska franšiza koja je ukupno zaradila oko $700 miliona, stvorena po uzoru na popularnu video igricu, “Pritajeno zlo” se vraća sa najviše iščekivanim petim delom, “Pritajeno zlo: Osveta” u vrhunskoj 3D tehnologiji. Smrtonosni T virus ’’Umbrella Korporacije’’ nastavlja da pustoši na Zemlji, pretvarajući globalno stanovništvo u legije krvoločnih zombija. Jedina nada ljudske rase, Alis (Mila Jovović) će se probuditi u srcu najtajanstvenijeg dela ’’Umbrella Korporacije’’ i otkriće nove detalje iz svoje misteriozne prošlosti dok sve dublje istražuje taj kompleks. Bez sigurnog utočišta, Alis nastavlja potragu za odgovornima za izbijanje rata; potraga koja je vodi od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve, koja kulminira velikim otkrićem koje će je naterati da ponovo preispita šta je istina. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja, Alis mora da se bori da bi preživela i pobegla od neprijatelja na ivici zaborava. Odbrojavanje može da počne.


Gangsterski odred
Gangster Squad
Start: 20. septembar
Režija: Ruben Flajšer
Uloge: Šon Pen, Rajan Gosling, Ema Stoun, Džoš Brolin, Nik Nolti
Žanr: Drama
U Los Anđelesu 1949. godine, bruklinski kralj podzemlja, Miki Koen (Šon Pen), vlada gradom novcem stečenim od trgovine drogom, oružjem, prostitucijom i kockanjem. A sve vreme ga štite policija i političari, koji su pod njegovom kontrolom. Da li je njegova moć dovoljno velika da zastraši i grupu odmetnika, koji su jedini spremni da mu se suprotstave?


Uhvati ritam 4: Revolucija
Step Up 4: Revolution
Start: 20. septembar
Režija: Skot Spir
Uloge: Adam Sevani, Rajan Guzman, Ketrin Mekkormik
Žanr: Komedija
U nastavku čuvene franšize, Emili dolazi u Majami sa namerom da postane profesionalna igračica. Ubrzo se zaljubljuje u Šona, vođu plesne trupe. Kada građevinski planovi bogatog biznismena zaprete da sruše kraj u kome je smeštena Šonova trupa, Emili mora da ih ubedi da svoje umetničke nastupe pretvore u protest, zbog čega bi mogli da ugroze snove boreći se za viši cilj.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...