•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Film „Uspon Mracnog viteza“ je epski završetak Nolanove filmske trilogije je Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn.

Osam godina nakon što je Betmen preuzeo odgovornost zbog zločina Dvoličnog, novi teroristički lider, Bejn, preuzima kontrolu nad najuticajnijim ljudima Gotama.

Mračni vitez je primoran da se vrati kako bi zaštitio grad ugrožen od neprijatelja. Prvoklasnu međunarodnu ekipu predvodi dobitnik Oskara, Kristijan Bejl, reprizirajući dvostruku ulogu Brusa Vejna/Betmena.

Premijera filma „Uspon Mracnog viteza“ je u bioskopu "Kupina" u četvrtak 26. juna.


U saradnji sa bioskopom "Kupina" obezbedili smo Vam 4x1 kartu za bioskopsku projekciju u petak u 18:45 (dobitnici nagrada se trebaju javiti u bioskopu pre same projekcije sa važećim ličnim dokumentom).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da napišete ime/nadimak barem jednog od Betmenovih neprijatelja iz bilo kog filma o Betmenu.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak.

Diskutujte sa nama o filmovima i na našem forumu.


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....