•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO naručio pilot epizodu od Stivena Merčanta i 'Bad Teacher' scenarista

HBO je odlučio napraviti pilot epizodu 'Hello Ladies', komediju u kojoj je Stiven Merčant ko-scenarista, režiser i glumac.

U ovom novom projektu, koji su zajedničkim snagama napisali Li Ajsenberg i Džin Stupnitski (stvaraoci serije The office), će glumiti dva metra visoki Merčant i tumačiće ulogu nespretnog Engleza koji u Los Anđelesu traži ženu svojih snova. Upola šarmantan, nego što misli da jeste, i dvostruko očajan, on je opsednut željom da se ubaci u glamurozni svet predivnih ljudi. Međutim, ti ljudi mu ne dozvoljavaju da im se približi.

Merčant je ovu temu istraživao prošle godine u svom stand-up šou 'Hello Ladies'. Sada će se udružiti sa Ajsenbergom i Stupnitskim, pa će zajedno sa njima napraviti pilot epizodu, koja bi trebala biti snimljena pre kraja ove godine. HBO radi produkciju u saradnji sa "ABC Studios", kompanijom za koju su Ajsenberg i Stupnitski vezani ugovorima. Njih dvojica su takođe i dvojac odgovoran za uspeh komedije "Loša učiteljica", filmskog hita za koji su napisali scenario a u kom su se u glavnim ulogama našli Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk.

Merčant, koji je istovremeno i scenarista, glumac i stand-up komičar, je najčuveniji po saradnji sa Rikijem Džarvejsom. Njih dvojica su kreirali serije "The Office", "Extras" i "Life’s Too Short", od kojih su neke prikazivane i na našim prostorima. Osim "Hello Ladies", HBO radi i na pilot epizodi Čarlsa Rendolfa, špijunskoj drami koja se odigrava u vreme hladnog rata.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...