•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

“Čudesni Spider-Man” predstavlja priču o Piteru Parkeru, neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da ga podižu ujka Ben i ujna Mej.Poput većine tinejdžera, Piter pokušava da otkrije ko je i kako je postao to što jeste danas. Piter se takođe spaja sa prvom srednjoškolskom simpatijom Gven Stejsi i oni zajedno rešavaju probleme ljubavi, vezivanja i tajni. Kada Piter otkrije misterioznu tašnu koja je pripadala njegovom ocu, kreće da istražuje nestanak svojih roditelja, što ga dovodi u Oskorpi laboratoriju doktora Kurta Konorsa, nekadašnjeg partnera njegovog oca.Dok se Spider-Man suočava sa Konorsovim alter-egom, Gušterom, Piter će morati da donese važne odluke, iskoristi svoju moć i postane heroj.

Film „Uspon Mračnog viteza“ je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn. Osam godina nakon što je Betmen preuzeo odgovornost zbog zločina Dvoličnog, novi teroristički lider, Bejn, preuzima kontrolu nad najuticajnijim ljudima Gotama. Mračni vitez je primoran da se vrati kako bi zaštitio grad ugrožen od neprijatelja.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam dve karte za film "Čudesni Spider-Man 3D" za petak u 23:00 i dve karte za film „Uspon Mračnog viteza“ za subotu u 15:00 (dobitnici nagrada se trebaju javiti u bioskopu pola sata pre same projekcije sa važećim ličnim dokumentima).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da napišete za koji film bi ste želeli da dobijete karte i koji su neprijatelji superheroja u najnovijim filmovima?

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici (https://www.facebook.com/prolog.rs).

Diskutujte sa nama o filmovima i na našem forumu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...