•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstavnici novog niškog bioskopa Kupina i Studentskog kulturnog centra Niš potpisali su Protokol o saradnji

Saradnja ove dve važne kulturne institucije u Nišu doprineće i poboljšanju kulturnog života, ali i većoj raznovrsnosti programa i kulturnih manifestaciama namenjenih Nišlijama.

- Kao što smo i ranije najavljivali, nastavljamo da formiramo mrežu istitucija koje se bave kulturom. Saradnja sa SKC-om doneće nove programe i forme u bioskop. Planiramo da rezultat saradnje budu filmovi i seminari, predstave i drugi zanimlivi programi – objasnio je Branko Krsmanović, vlasnik bioskopa.

Predstavnici Studentskog kulturnog centra kažu da će im ova saradnja pružiti mogućnost da svoje programe organizuju i na drugim mestima jer zgrada u kojoj su trenutno nije u potpunosti opremljena za sve njihove aktivnosti.

- Povezivanjem otvaramo i neke nove mogućnosti koje će sigurno doprineti razvoju kulture na različitim poljima. Sigurni smo da će i program SKC-a dati novi dimenziju i boju bioskopu – rekao je Miša Jović, direktor SKC-a.

Rezultat saradnje Nišlije će moći da vide već početkom septembra, kada će u bioskopu biti organizovane predstave Akademskog pozorišta.

- Od septembra Kupina film kreće i sa svojim edukativnim programom, gde se počinje sa školama glume, muzike, baleta, filmske režije i produkcije i sve institucije sa kojima smo do sada potpisali protokole će biti uključene u ove edikativne programe. Ovi programi su planirani za decu osnovnih i srednjih škola, studente i sve zainteresovane za programe koje mi nudimo- izjavila je Vesna Lazić, PR bioskopa Kupina

Od narednog leta najavljujemo i početak rada bioskopa na otvorenom, kada će biti organizovane projekcije filmova u dvorištu Banovine.

Bioskop Kupina je, za nepunih 6 meseci od kako je otvoren, potpisao protokole i ostvario uspešnu saradnju sa Dečijim centrom, Niškim kulturnim centrom i Regionalom privrednom komorom u Nišu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...