•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis: Želim glumiti superheroja

Glumica Mila Kunis je rekla da, pre nego završi svoju filmsku karijeru, želi glumiti nekog superheroja. Kunis je za Heat rekla i da je jedan njen prijatelj na njoj bazirao jedan lik u svom stripu.

"Onda kada snimim dobar film o nekom superheroju, moja karijera se može završiti. Ne neki loš film, nego neki stvarno dobar. Kao Supermana, ali ženu i mnogo kvalitetniji. Moj prijatelj Seth Green je napisao i strip pod imenom 'The Freshmen', čiji je glavni lik bazirao na meni.

Čak me je i pitao kakve supermoći želim da imam. Rekla sam mu da želim velike grudi i plašt. Nacrtao je superheroja čije lice podseća na moje, a telo podseća na telo Pamele Anderson. Taj lik može čitati misli drugim ljudima", rekla je Kunis.

Green je još 2008. godine izjavio da planira snimiti filmsku adaptaciju svog stripa nazvanog "The Freshmen". Međutim, zbog nedostatka finansijskih sredstava, film nikada nije snimljen.

Strip "The Freshmen" govori o studentima prve godine fakulteta, koji prvi put odlaze daleko od svoje kuće i koji se trude da pronađu vlastiti identitet.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...