•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan ponovo napravila sudar

Pevačica i glumica Lindsay Lohan je učestvovala u još jednoj saobraćajnoj nesreći, samo šest nedelja nakon sudara sa kamionom.

Lohan je vozila crni Porsche kada je udarila u zadnji deo Forda Mustanga, isti kojim je nedavno udarila i u kamion na Beverly Hillsu.

Na mesto nesreće nisu pozvani ni policija ni hitna pomoć, a Lohan je informacije o osiguranju vozaču Mustanga dala u hotelu Chateau Marmont.

Dvadesetšestogodišnja Lohan je ranije izjavila da se sudar od 8. juna desio zbog pokvarenih kočnica na njenom automobilu, zbog čega nije uspela da uspori.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...