•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suri Kruz više voli oca

Kada je Tom Kruz posetio šestogodišnju Suri prošle nedelje u Njujorku, bio je to veoma dirljiv susret oca i ćerke koji se nisu videli punih mesec dana.

Tom prilikom, glumac je bio više nego široke ruke prema devojčici - potrošio je preko 170.000 dolara na ekstravagantne poklone i izlete kao što je vožnja helikopterom do plaže.

Mami Suri, Kejti Holms, je tako pripala uloga "lošeg policajca", roditelja koji vodi brigu o disciplini, dok je Tom mogao sebi da dozvoli da razmazi svoje dete, ispunjavajući mu svaku želju.

Prema pisanju lista "Star", devojčici se nije ni malo dopalo kada je morala da se vrati majci.

"Bila je očajna, nije prestajala da plače i da traži oca. Tomov plan je u potpunosti uspeo, Surine suze su slomile Kejtino srce", ispričao je listu jedan izvor, dodajući da je Kejti sada u panici da ne izgubi ćerku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu