•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Režiser Matrixa postao žensko

Larry Wachowski, režiser trilogije Matrix i mnogih drugih filmova, nakon deset godina i hormonskih terapija predstavio se kao Lana čime je javno objavio svoju promenu pola.

Larry je prvu operaciju promene pola napravio nakon snimanja filma "Speed Racer" 2008. godine, a šest godina pre toga, konstantno je uzimao hormone.

Na objavljenom videu, Lana najavljuje svoj novi film "Cloud Atlas" u kome glume Tom Hanks, Halley Berry, Hugh Grant, Susan Sarandon i Jim Broadbent.

Imajući u vidu da je trilogija "Matrix" širom sveta zaradila oko 1,5 milijardi dolara, Lana je odlučila da uloži 102 miliona u novi film i nada se da će publika odlično reagovati u oktobru za kada je najavljena premijera.

Novi film takođe je naučna fantastika čija radnja počinje u 19. veku i proteže se i u budućnost.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...