•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katolici se mole za spas Madone

1. avgusta, u vreme koncerta muzičke kraljice Madone na Narodnom stadionu u Varšavi vernici će se moliti Bogu da oprosti ovoj megapopularnoj zvezdi što je bludnica. Naime, nadbiskup Henrik Hoser je pozvao sve katoličke vernike da uveče 1. avgusta dođu u crkvu i da se tada pomole ne samo za duše poginulih u Varšavskom ustanku koji je izbio na aj dan pre tačno 68. godina, već i za spas duše bludnika. To bludništvo se vezuje za koncert Madone za koji se tvrdi da je antiliturgija, kako tvrdi varšavski zvanični egzorcist Andžej Grefkovič.

Zvanična komisija Poljske katoličke crkve u kojoj su bili i isterivači đavola je pregledala snimke koncerata letnje turneje madone i utvrđeno je da u nastupu pevačice ima i elemenata satanizma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...