•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugoočekivana fimska adaptacija knjige “Hobit” biće snimljena u tri dela!

Piter Džekson će napraviti i treći film u okviru svoje adaptacije Dž.R.R. Tolkinovog remek dela “Hobit“.

Džekson, dobitnik nagrade Oskar za blokbaster trilogiju “Gospodan prstenova”, je prvobitno planirao da snimi dva filma, čija se radnja odvija 60 godina pre “Gospodar prstenova” u Srednjoj zemlji.

On je izjavio: “Nakon odgledanog nemontiranog materijala, Fren Volš, Filipa Bojens i ja smo bili veoma zadovoljni kako se sve uklopilo. Sama kompleksnost priče “Hobit”, kao i određenih delova priloga “Gospodar prstenova” nam je postavila jednostavno pitanje: Da li imamo dovoljno materijala za još jedan film? Iz perspektive nas kao filmskih stvaralaca i obožavalaca odgovor je bezrezervno 'da'. Svesni smo koliko bi priča o Bilbu Baginsu, patuljcima iz Erebora, uzdizanju Nekromancera i bici za Dol Guldur ostala neispričana. Presrećan sam da su New Line, MGM i Warner Bros. podjednako oduševljeni da se fanovima pruži priča iz tri dela”.

Prvi film u okviru trilogije, “Hobit: Neočekivano putovanje” (The Hobbit: An Unexpected Journey) u bioskope stiže 13. decembra, dok se drugi deo očekuje u decembru 2013.godine.

Završetak trilogije je planiran za leto 2014. godine. Sva tri filma će biti urađena i u 3D i 2D tehnologiji.

Pogledajte trejler filma “Hobit: Neočekivano putovanje”:

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...