•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Roommate (2011)

Nova studentica L.A. fakulteta dobija cimerku Rebeccu. Sprijateljuje sa se njom i počinje deliti skoro sve, dok ne shvati da njena potencijalna najbolja prijateljica ima jednu malu tajnu - šizofreniju. Može li se izvući iz kandži svoje cimerke?

Ovo je simpatičan i dovoljno dobar film da ne bude dosadno da se gleda. Mora se pohvaliti cimerka šizofreničarka koja se u svoju ulogu unela odlično - Leighton Meeser. Sam 'The Roommate' sadrži poznatu ekipu. Doduše, ne previše poznatu ili u pravom smislu te reči, jer većina glumaca ili se proslavila u 'teen - letnjim' filmovima ili u sitkomima. Međutim, tu je i dva starija i već poznata glumaca - Billy Zane i Frances Fisher, a oni su već poznatiji glumci sa bogatijom biografijom.

O filmu ima podeljenih utisaka, ali uglavnom su negativni. Manjak akcije, par očiglednih grešaka u radnji i scenama, neuverljiva gluma kod većine glumaca. Kritike na imdb.com i na Rotten Tomatoes-u zameraju 'slab scenario, neuverljive scene, nedostatak akcije, predvidljive momente i frustrirajuću tendeciju da nam se približi'. Dobre kritike, koje su u manjini, kažu za film da je 'šarmantan i dobar' i da 'nije glup'.

Zanimljivo za film je da je bio prvi na box-officeu kada se pojavio, ali nije se dugo zadržao na listi najgledanijih filmova i imao je skromnu zaradu u odnosu na start u bioskopima.

Film je gledano u odnosu na slične filmove, ispod proseka, ali to nikako ne znači da ga trebate izbeći jer ima on svoje trenutke koji će vas možda iznenaditi.

Žanr:drama, horor, triler
Godina:2011
Reziser:Christian E. Christiansen
Scenario:Sonny Mallhi, Nick Bylsma
Uloge:Minka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet
Uzrast:PG-13
Studio:Screen Gems
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...