•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Film „Uspon Mračnog viteza“ je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn. Osam godina nakon što je Betmen preuzeo odgovornost zbog zločina Dvoličnog, novi teroristički lider, Bejn, preuzima kontrolu nad najuticajnijim ljudima Gotama. Mračni vitez je primoran da se vrati kako bi zaštitio grad ugrožen od neprijatelja.
Prvoklasnu međunarodnu ekipu predvodi dobitnik Oskara, Kristijan Bejl, reprizirajući dvostruku ulogu Brusa Vejna/Betmena. Pored Bejla, glavne uloge tumače Tom Hardi, En Hetavej, Merion Kotijar, Džozef Gordon Levit, Geri Oldman i Lijam Nison.

Siril, jedanaestogodišnji dečak, ostavljen je u domu za nezbrinutu decu.
Rečeno mu je da je to privremeno, i on misli da će se otac vratiti po njega. Ne veruje da se otac odselio bez reči, i da čak ne može da pronađe svoj bicikl. Dečak slučajno upoznaje frizerku Samantu, koja pronalazi i vraća njegov bicikl. Siril počinje da provodi vikende sa Samantom, ali ne prepoznaje ljubav koju mu ona pruža, a koja je neophodna da smiri njegov bes. Njih dvoje zajedno uspevaju da pronađu Sirilovog oca, ali on više ne želi dečaka.


U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za bioskopsku projekciju u petak u 15:00 (Uspon Mračnog viteza) i petak u 19:00 (Dečak sa biciklom).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs, da napišete film za koji bi ste želeli karte i da napišete Vaš nick sa našeg foruma (trebate se registrovati ako već niste član i ostaviti najmanje jednu poruku na forumu u bilo kojoj rubrici).

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak uveče a i dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...