•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Obožavatelj "Star Warsa" kupio Chewbaccinu glavu

Neke maske imaju zanimljive priče, pogotovo ako su bile korištene u filmovima "Star Wars". Legendarna maska Chewbacce je nedavno na aukciji prodata za neverovatnih 172.200 dolara, što je pet puta više od očekivane cene.

Eksperti opisuju predmet kao najautentičniju masku Chebacce koja je završila u privatnim rukama. Maska se sastoji od čitave glave, kao i prednje vilice, nosa, zuba i jezika.

Uz masku takođe dolaze i slike, koje su potpisali Peter Mayhew, koji je glumio Chewbaccu i Stuart Freeborn, koji je kreirao kostim, prenosi Russia Today.

Veruje se da je režiser George Lucas stvorio poznatog Wookieja kada je vidio svog psa kako uživa na suvozačevom sedištu u automobilu.

Uz Chewbaccinu masku na aukciji se našla i laserska puška iz prvog dela filma, koja je prodata za 104.550 dolara. To je navodno prva puška iz filma koja je ikada bila puštena u javnu prodaju.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...