•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Samo od Mikea Myersa zavisi da li će biti novog Austina Powersa

Jay Roach, režiser filma "Austin Powers", izjavio je da novi, četvrti, nastavak ovog filma zavisi samo od glavnog glumca Mikea Myersa.

Već 2011. godine se počelo govoriti o Myersovim planovima za snimanje novog nastavka filma, ali tek sada se zna nešto više o tome.

"Znate, uvek sve zavisi od Mikea. Uvek se sve svodi na to da li on smatra da ima sve što treba. Naravno, mnoge stvari zavise i od toga šta publika želi. Myers ima visoke standarde. Mnogo razmišlja o publici i želi da prihvate četvrti deo", kazao je Roach.

Prema nekim glasinama četvrti film će se fokusirati na dr. Evila. Myers još nije potvrdio ni opovrgnuo glasine.

"Austin Powers in Goldmember" je pre deset godina u bioskopima zaradio 296 miliona dolara.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo