•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Osim o Rolingstonsima, HBO sprema još 6 dokumentarca

HBO je objavio da rade na produkciji dokumentarca o Rolinstonsima. Osim njega, još 6 odličnih životnih priča je u pripremi.

Bret Morgen režira dokumentarac o legendarnim Stonsima, koji se snima uz saradnju svih sadašnjih i bivših članova benda, uključujući i Bila Vajmena i Mika tejlora.

Film će prikazati svaku fazu u istoriji ove grupe, koja je nastala davne 1962. godine, a u njemu će se takođe čuti i nikad ranije objavljene pesme kao i retki snimci benda. Ovo nije prvi put da HBO radi sa Stonsima - pre 10 godina, ova kablovska televizijska mreža je prikazala i njihov koncertni specijal.

HBO radi na još nekim dokumentarcima, a ovde su njihovi naslovi i teme u kratkim crtama:

"Don't Divorce Me! Kids' Rules For Parents On Divorce" - intervjui, crteži, pesme i fotografije dece stare između 5 i 10 godina, koja su iskusila razvod svojih roditelja i pričaju kako je to uticalo na njihove živote. Rozi O'Donel je izvršni producent.

"The Latino List: Volume 2" - neverovatna grupa Latino uglednika, od Džordža Lopeza do Soledad O'Brajen, deli sa gledaocima lične priče u intimnim intrevjuima sa čuvenom radio voditeljkom Marijom Hinohoza.

"Ethel" - Rori Kenedi, dobitnica nagrade Emi, je režirala ovaj dokumentarac o Etel Kenedi, supruzi Roberta E. Kenedija, otkrivši manje poznate porodične detalje i anegdote.

"The Big Picture: Rethinking Dyslexia" - film koji se našao u selekciji "Sundance" festivala prikazuje dirljivu priču o četvoro mladih ljudi koji se bore da pobede disleksiju. U filmu se pojavljuu i slavne ličnosti koje boluju od ove bolesti, poput Ričarda Brensona, Čarlsa Švaba, Gevina Njusoma i dr.

"Witness" - dokumentarna serija iz četiri dela prikazuje novu, mladu generaciju ratnih foto-reportera i govori o tome zašto, kada svi ostali potraže zaklon, ratni fotografi ostanu stoje.

"The Lady of Rangoon" - priča o Aun San Su Ći, prodemokratskoj mjanmarskoj liderki , koja je u poslednjih 21. godinu čak 15 provela u kućnom pritvoru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...