•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mliječni put (2000)

Mliječni put je klasična, aktuelna i istinita posleratna priča, napisana od strane Edine Kamenice, a adaptirana za veliko platno uz pomoć malo romantike i humora.

Glavni junaci su dva mlada bračna para iz Sarajeva, bez nade u bolju budućnost u svome gradu. Oni daju sve od sebe da bi emigrirali na Novi Zeland, ali u tome nemaju mnogo uspeha. Glavni krivac za to je činjenica da nisu pogodni tj. mešani.

Uz pomoc zajedničkog prijatelja, lokalnog moćnika i totalnog zaluđenika u fudbal, oni iznalaze rešenje (ispostaviće se jedino logično), a to je da zamene partnere i ponovo se venčaju da bi ispunili rigorozne uslove preseljenja u zemlju ovaca i boljeg života. Ipak, iako je izlaz iz situacije bio izvestan, stvari ne teku tako lako. Uz opiranje ženskih supružnika (uglavnom), i sa mnogo komičnih situacija, duplo venčanje je odrađeno, dobijen je pozitivan odgovor na famoznom intervjuu, i Novi Zeland je u tren oka postao tako blizu.

Slutite 'happy end'? Ne budite tako sigurni - pogledajte film !

Godina:2000
Reziser:Faruk Sokolović
Scenario:Faruk Sokolović
Uloge:Zan Marolt, Gordana Boban, Dragan Bjelogrlić
Studio: Mebius Film
Zemlja:Bosnia & Herzegovina
Jezik:Srpski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu