•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Great Gatsby' pomeren za leto 2013. godine

Film u kome glavne uloge igraju Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire i Isla Fisher odloŽen je za leto sledeće godine.

Producenti Warner Brosa su u zadnjem trenutku pomerili distribuciju predviđenu za decembar, uz obrazloženje da tako 'jedinstvenom filmu žele da osiguraju najveću moguću publiku'.

U obzir nisu uzeli činjenicu da su pomeranjm datuma izbacili adaptaciju romana F. Scott Fitzgeralda iz trke za ovogodišnje Oscare. Da je izašao na vreme, parirao bi dugo očekivanim naslovima među kojima su 'Les Miserables', 'Jack Reacher' i prvi deo serijala 'The Hobbit'.

Iako nema zvaničnog obrazloženja za pomeranja datuma premijere, neimenovani izvor iz studija jer rekao da se radi na sređivanju 3D efekata i na soundtracku.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....