•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prikazan insert iz filma o potrazi za Bin Ladenom

Video kraći od minuta prikazuje frustracije američkih zvaničnika koji žele da što pre pronađu Bin Ladena, ali im to ne polazi za rukom. Oni ga jure u planinama Afganistana i Pakistana, ali mu gube svaki trag.

Jedan od likova kaže: "Još uvijek nismo ni blizu tome da porazimo svog neprijatelja", dok drugi dodaje: "Nema izvod iz matične knjige rođenih, broj telefona - taj čovek je duh".

Projekat snimanja filma "Zero Dark Thirty" koštao je 30 miliona dolara, a režirala ga je Oskarom nagrađena režiserka poznatog "Hurt Lockera" Kathryn Bigelow. Osamu u filmu glumi 29-godišnji Britanac Ricky Sekhon.

"Zero Dark Thirty" u američkom vojnom slengu označava period rano ujutro. Bin Laden je ubijen oko jedan sat ujutro, a završni čin potrage pripao je timu SEAL. On je pronađen u maju prošle godine u pakistanskom selu Abbottabad, gde je živeo nekoliko godina.

Republikanci nisu nimalo zadovoljni bliskom saradnjom predsednika Baracka Obame i CIA-e sa autorima filma i otkrivanjem poverljivih informacija o ovoj akciji, a kako se bliže američki predsednički izbori sve to nazivaju reklamnom kampanjom.

Premijera filma snimanog u Indiji, čiju glumačku postavu čine i Jessica Chastain, Joel Edgerton, Edgar Ramirez i Mark Strong, u SAD-u će se dogoditi 19. decembra, dok u Evropu stiže sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...